Website onderhoud en ondersteuning

Website onderhoud en ondersteuning

Een veilige website, gericht op de toekomst. 

Indien je een website hebt laten maken in een gangbaar CMS-systeem, zoals Drupal, Joomla! of WordPress, hou er dan rekening mee dat onderhoud van je website essentieel is. Zonder onderhoud ga je vroeg of laat in de problemen komen: je website heeft elke dag meer kans om gehackt te worden, bepaalde functionaliteit kan plots niet meer werken omdat een module of plugin verouderd is,... Meer hierover, zie dit artikel.

Naast het puur onderhouden van je website is het belangrijk om je website voldoende bij te werken zodat de website actueel blijft. Een website die niet wijzigt zal steeds meer wegzakken op de Google resultatenpagina, wat zonde is van de investering. Ondersteuning is in die zin essentieel. Wij zijn een bedrijf dat graag meedenkt met je project en kijkt hoe je website verder kan evolueren.

Het web is voortdurend in beweging en stilstaan is achteruitgaan.

Wij kunnen instaan voor zowel onderhoud als ondersteuning van je website. Onderhoud bieden we aan voor Drupal en WordPress in vaste jaarlijkse contracten. We zorgen ervoor dat je website veilig blijft en dat er steeds een backup beschikbaar is. Ondersteuning is meer variabel maar we staan steeds ter beschikking om je project mee op te volgen. 

Waarom kiezen voor Webwerk?

Wij hebben intussen meer dan 10 jaar ervaring met webopdrachten, gaande van kleine projecten tot meertalige webshops of installaties met op maat gemaakte CRM-systemen.

Het is ons streefdoel om op lange termijn met onze klanten samen te werken. We hebben heel weinig klantenverloop en willen dat graag zo behouden!