Waarom een website laten maken?

Een website is een betaalbaar en flexibel medium om je zichtbaarheid en geloofwaardigheid te versterken.

Wil je een betaalbare website laten maken? Dan ben je aan het juiste adres!

Waarom een website laten maken?

Elk zichzelf respecterend bedrijf moet een website hebben die vertrouwen uitstraalt en aanzet tot contactname:

 • Door middel van een website ben je steeds zichtbaar. Op het basisniveau neemt een website taken van je over: bijvoorbeeld opzoekingen zoals een telefoonnummer, je openingsuren en je BTW-nummer. Je hebt ook zelf de controle over deze informatie, versus eventuele foute informatie op verzamelsites.
 • Het versterkt je geloofwaardigheid. Veel prospecten zullen een kijkje nemen op je website vooraleer contact op te nemen. Als je geen website hebt of een website die een slechte indruk nalaat, dan zullen ze daarop afknappen.
 • Een website is een enorm betaalbaar en flexibel medium. Je kan klein beginnen en nadien de website verder laten groeien. En in tegenstelling tot traditionele reclame is een website stukken goedkoper.

Waarom een website laten maken door Webwerk?

Webwerk maakt professionele websites die je zelf kan aanpassen en die netjes weergegeven worden op alle apparaten, van compacte smartphones tot grote HiDPI desktop monitoren. Onze websites worden geoptimaliseerd zodat ze goed scoren in Google.

Onze websites zijn:

 • Doelmatig. Vertrekkende vanaf je doelstellingen (bijvoorbeeld meer verkoop, meer offerte-aanvragen) maken we een uitgebreide analyse op. Op basis van die analyse werken we een digitale strategie uit. We zorgen voor de juiste focus!
 • Gebruiksvriendelijk. Onze websites zien er goed uit, navigeren goed en ondersteunen het vooropgezette doel. Meer info, zie informatie-architectuur.
 • Aanpasbaar. Onze websites worden ondersteund door de krachtige beheersystemen Drupal en WordPress. Je kan zelf inloggen op die systemen om de nodige aanpassingen te doen aan je website.
 • Geoptimaliseerd. Als je je website door ons laat maken, dan zorgen we ervoor dat deze technisch geoptimaliseerd wordt voor optimale vindbaarheid bij de zoekmachines. Naast technische optimalisatie kunnen we nog een stap verder gaan, denk aan specifieke landingspagina’s, copywriting op maat en zoeken naar externe links.
 • Schaalbaar. Met de opkomst van mobiele toestellen zoals tablets en smartphones is een goede mobiele weergave van je website enorm belangrijk. Immers, meer dan 30% van de bezoekers komt via die kanalen. Wij maken enkel responsive websites.

Onze garanties

 • Advies op maat. We stellen de beste oplossing voor binnen het beschikbare budget en houden daarbij rekening met de concrete doelstellingen.
 • Geen verborgen kosten. Na een gesprek maken we een duidelijke offerte op met een vaste prijs en nadien spreken we een bedrag af voor jaarlijks onderhoud en support.
 • Langetermijn-klantrelatie. Websites evolueren met de tijd. We halen energie uit langetermijn-klantrelaties en zijn graag je vaste contactpersoon voor al je digitale vragen.
 • Uitstekende support. Je kan ons gewoon opbellen met vragen! Bij ons krijg je niet te maken met schimmige helpdesks die niet op de hoogte zijn over je specifieke omstandigheden.

Dat een website laten maken voor elke zelfstandige of KMO onontbeerlijk is, is intussen duidelijk.